U današnjem postu vam pišemo o jednoj zanimljivoj ispovijesti žene koja je već šest godina u braku sa mužem. Na samom početku ispovijesti napisala je da je on porodičan čovjek te kako želi djecu. Tri godine su pokušavali da dobiju dijete ali bez uspjeha pa je ona poduzeča neke mjere.

 

“Počela sam da spavam sa nepoznatim muškarcima u nadi da ću zatrudnjeti. Oboje imamo 31 godinu i želimo dijete. Kada bi saznao šta radim, slomila bih mu srce. Dakle, dosad sam spavala sa 4 stranca koje sam birala noćima kad sam najplodnija. Probala sam da ih tražim tako da što više liče na mog muža – srednja visina, dobro građeni sa plavim očima i tamnom kosom. Godinu i po dana nisam zatrudnjela otkako sam pokušavala sa mužem, a on ne želi da posjetimo ljekara i sada se osjećam još gore. Čak me tjera da posle s*ksa ležim 20 minuta sa podignutim nogama kako bismo imali što veće šanse”, rekla je ona, pa nastavila: “Ne želim da ga izgubim, ali bojim se za našu vezu.”- rekla je .

 

Na sve ovo dobila je i savjet od stručnjaka koji je ovoj ženi rekao sljedeće: “Čak i da je mala mogućnost plodnosti, postoji toliko načina da dobijete bebu. Moguće je da nije do vašeg muža. Kako oboje želite da budete roditelji, najbolje bi bilo da potražite savjet doktora, jer ono što radite nije dobro. Nećete biti sretna porodica ako dijete dobijete sa neznancem. Porazgovaraj sa mužem o tome koliko si očajna i kako to utiče na vaš brak”