O pjevačici Ceci Ražnatović se mnogo zna od kada je rođena, kako je krenula njena karijera pa i do trenutka kakjo je upoznala Arkana.

 

Naime, Ceca i Arkan vjenčali u februaru 1995. godine, a ona je tada imala 22 godine, dok je Arkan imao oko 41 godinu. Svi su bili svjesni kakvu su oni imali burnu vezu, i da je ova veza završila tragično, tako što je na kraju ubijen Arkan prije 21 godinu, ali malo je onih koji znaju njen ljubavni život prije Arkana. Ceca je prije aRKANA bila sa muslimanom Hajrudinom Samardžić. HAjrudin zajedno sa svojom braćom vodio lanac restorana i diskoteka u cijeloj Europi.

 

Ceca je jednom prilikom izjavila da je sa njim bila u vezi jednu cijelu godinu, ali da su mirno se razišli jer je pogled na život kod njih bio različit. Dok je Hajrudin govorio malo drugačije, i kaže da ga je Ceca progonila i nakon prekida, pa da ih je Arkan jednom prilikom zatekao i da ga je istjerao i odveo u logor, iz kojeg je na kraju uspio da pobjegne. Sumnja se, da je Ceca bila ta koja je uplela svoje prste i platila da Hajrudin uspije pobjeći iz logora, pa je on otišao u Švicarsku.