U današnem postu pišemo o ne tako lijepom događaju. Naime, iako mnoge poznate ličnosti preživljavaju ne tako lijepe trenutke tokom svog života i karijere rijetko kome se desi da bude na ivici života. Ova pjevačica ima više nego loše iskustvo, a to je Nataša Đorđević.

 

Ovaj dramatičan događaj desio se prije deset godina i odvojio je od scene na neko vrijeme i to kada je njena popularnost bila na vrhuncu. Natašin nevjenčani suprug Goran Živković udario je autom u njen auto želeći da je izgura sa puta , a nakon čega je umalo tragično nastradala.

 

Goran je iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bježim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasili “– ispričala je jednom prilikom pjevačica. Danas Nataša ima 47. godina a evo kako izgleda.