U današnjem postu pišemo o poznatoj britanskoj pjevačici Šeril Kol koja ima i brata koji je u poslednje vrijeme proziva po medijima da ne priča s njim godinama i optužuje nju za njegovo stanje. Endru Tvid je stariji od pjevačice 4 godine i smatra da je njegova sestra kriva što on živi kao beskučnik.

Endru je za medije rekao da on prosi na ulicama kako bi mogao da preživi. Kako kaže previše je ponosan za ovaj život a ima i porodicu a niko od članova nije pokušao da stupi u kontakt s njim a Šeril i ne zna da on živiovako. Endru nije nikad bio uzoran i iza sebe ima veliki niz kazni i prekršaja a bio je ovisnik o narkotičkim sredstvima i tada mu je sestra uplatila 20 hiljada funti da bi otišao u centra za rehabilitaciju ali sada se ispostavilo da se on opet vratio svojim porocima i da je rehabilitacija bila neuspješna.

 

Endru kaže da mu je nakon razvoda sa djevojkom sve krenulo niz brdo. Postao je otac , a sina je dobio sa bivšom djevojkom ali nikad nije ostvario starateljstvo jer je ovisnik.