Svi znamo da je pjevačica Ceca Ražnatović prije par dana proslavila svoj 48. rođendan a za jedan intervju je rekla da ima osječaj kao da joj je 28. godina.

 

Međutim, u današnjem postu je tema jedan događaj koji se desio prije par mjeseci. Popularna pjevačica tada nije ni mogla da nasluti šta se dešava. Desio se jedan incident u popodnevnim satima u Titelu, a Veljko je bio u policiji gdje je i dao izjavu o navodnoj tuči koja se dogodila u ovom mjestu. Došlo je do velike rasprave između mladića i Veljka koja je predhodila svađi i incidentu.

 

Naime, radi se o tome da su četvorica mladića bili u alkoholisanom stanju, i da su došli ispred kuće Rodića u Titelu. Veljko je u to vrijeme bio u dvorištu svoje kuće kada su mladići počeli da dobacuju i da se prepiru sa njim. Veljko je pokušao da smiri situaciju i na fin način da je riješi ali je na kraju morao da upotrijebi silu. Dok je Ceca u to vrijeme objavila sliku na svom Instagramu kako radi neke vježbe i kako zapomaže da joj je jako teško da trenira.