Ana Ćurićić, nevjenčana supruga Zvezdana SLavnića ušla je u rijaliti Zadrugu nakon što ju je prevario sa mlađom Anđelom Đurišić, a kako se saznaje ima veliki novac zadužen kod kamatara od kojih je posudila kako bi otplatila Zvezdanov dug.

 

 

 

“Ana je u “Zadruzi” pričala o Slavnićevim dugovima, ali ni ona ni njena kuma Milena Kačavenda u dogovoru nisu htele da spominju dug koji i sama ima. Ona je pre više od godinu dana pozajmila novac na kamatu, i to na nagovor Zvezdana, da bi isplatili njegove repove jer je probio rok. Ti ljudi s kojima je petljao su opasni, ne vole pomeranje rokova, pa je on namestio Anu da ona uzme pozajmicu da bi se povadili. Njoj se otad nagomilao dug na drugoj strani, pa je rijaliti bio idealno rešenje iako je od starta bila protiv toga da uđe na imanje” – priča upućen izvor i dalje otkriva da je i Ćurčićka zakasnila s vraćanjem novca, pa su počele prijetnje:

 

“Anu su već zvali nekoliko puta ti od kojih je pozajmila pare. Rekli su da ima još jedan rok da vrati sve odjednom, inače joj salon lepote leti u vazduh. Pomenuli su bombu i neki auto, a svaki put kad su je zvali, to bi bilo s drugog broja telefona. Ona je zato i ušla u rijaliti, odolevala je dok je mogla, a svi misle da je razlog Zvezdanova prevara.”

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here