Pjevač Zdravko Čolić je godinama važio odnosno tokom cijele karijere za velikog zavodnika za kojem su djevojke i žene ludile širom regije. Tako su se uz njegovo ime vezale mnoga ženska imena iz javnog života. Tako je i poznata pjevačica Izvorinka Milošević otkrila jednom prilikom da voli Čolu te da je sudbina prokleta da se njih dvoje nikada nisu sreli.

 

“Koliko ste se puta pokajali u životu što ste neke prilike propustili?”, glasilo je pitanje koje je postavljeno , a o na je na to rekla: “Zašto je Zdravko Čolić tuđ, a ne moj? Sudbina prokleta. Nismo se nikada ni pozdravili, ali ja sam njegov fan, ja ga volim, iskreno ga volim. Kada bih ga srela ja bih ga pitala: “Zdravko, Bože dragi, što se nismo sreli u prošlom životu, sigurno bismo bili zajedno”, rekla je Izvorinka.

 

Prije tog ona je istakla da je zbog pogrešnog čovjeka bila primorana da izađe iz svog stana: “Pogrešno zaljubljivanje u pogrešnu osobu se svima dogodilo, da se ne lažemo. Meni se dogodilo u nekim određenim godinama, kada sam bila fina, da uradim nevjerojatnu stvar. Ja sam bila spremna da se iselim iz svog stana, da iznajmim stan kako bih živjela sa voljenom osobom, a onda sam se poslije vratila u stan”, rekla je Izvorinka