Pjevačica Stela Rade je na svom youtjube kanalu ispričala kako ne želi da više ima posla sa Grand Produkcijom.

 

” Odustala sam od Zvijezda Granda. Nemam ništa protiv produkcije, štaviše, bilo mi je lijepo, uživala sam, bilo je to jedno lijepo iskustvo za mene. Mnogo toga sam naučila i osvijestila, a isto tako sam osvijestila i da to nije moj put” – rekla je pjevačica , pa dodaje:

” Ne želim da potpišem ugovor sa Grandom. Otvaram svoj studio i produkcijsku kuću. Sa dečkom radim na pjesmi koju ću uskoro objaviti. Odlučili smo da idemo dužim i težim putem jer ne želim da se moja karijera gradi na žutilu i tračevima. Želim sve da radim sama. Ne smatram da je ovo u Grandu loš put, puno ljudi je tako postiglo uspjeh, ali to nije moj put. Ja želim sama da radim svoje pjesme. Prioriteti su mi se promijenili. Želim da stvaram muziku koja se meni dopada i zato mislim da Grand nije za mene “- dodala je mlada pjevačica.

 

” Tamo ne bih mogla da budem ono što jesam. Taj koncept mi ne odgovara. Mnogo veću tremu imam u Zvijezdama Granda nego na nastupima. Tamo ne mogu da dam svoj maksimum, ne mogu da dođem do izražaja. Tamo ne mogu da kontrolišem uslove u kojima pjevam. Ne kažem da su ti uslovi loši, ali su specifični. Ne mogu da biram kakav će mi biti vokal i sve ono što ću moći kad budem imala svoje koncerte!” – zaključila je ona,