U današnjem postu vam pišemo jednu animljvu priču a radi se o ženi i vjerskom radniku. Žena je iz Njemačke i ima 33 godine, došla je u Srbiju kako bi bila na svadbi brata. Pomagala je oko organizacije vjenčanja dok nije došlo do susreta gdje su sjevale varnice.

 

Naime, nju je ostavio bez daha pop koji je trebao da obavi vjenčanje. I njemu je donijeo veliku ljubav na prvi pogled. Kaže da su joj se njegove zelene oči, visina, crna kosa, kao i cjelokupna građa, ali ju je itekako zbunjivala njegova crna mantija, ali i privlačila u isto vrijeme. Kada su se upoznali to je bilo to, jednostavno je izgubila glavu za popom.

 

Rekao joj je da ima ženu i djecu ali i da ima želju da bude snjiom . Odlučila je da se odupre osjećaju jerje pop i oženjen. Međutim tokom vjenčanja on njoj gledao u grudi, a na kraju su ipak uspjeli da se iskradu i iznajme stan za jednu noć su vodili strasnu ljubav. Međutim, kada je došla kući, dobila je poruku u kojoj je pisalo da se on mnogo kaje zbog toga što je uradio, i da ga ona više nikako ne zove.