Ponovo pišemo o monstruoznom ubistvu koje je potreslo cijelo Srbiju, a radi se o ubistvu tročlane porodice Đokić. Naime, kako ide vrijeme svaki dan imamo neke nove informacije koje se tiču ubistva. Prvo osumnjičeni je rođak porodice Đokić, a to je Goran Džonić. Naime, sada je se oglasio i mladić koji je prevezao Gorana Džonića do Moravca.

 

” Tada ništa nisam znao, nisam mogao ni da zamislim šta smjera. Rekao je da je odvezao skuter nekom čovjeku, ja sam ga pokupio kod Tešice, kod mosta, odvezao sam ga i to je to. Na to sam čak bio i zaboravo, ali je onda policija došla do mene.” počeo je priču ovaj dvadestogodišnjak , nakon što je uoči ubistva Goran sakrio skuter kojim je se planirao da odveze nakon što zapali auto Đokića.

 

” Komšijski me je pitao da ga povezem, ništa nije bilo sumnjivo. Kada me je policija pozvala, nisam znala zašto me traže, nije mi to ni palo na pamet. Onda sam ukapirao šta sam uradio, ali ja ništa nisam znao. Bilo koga da je pozvao, svi bi ga povezli, zašto da ne. Tokom vožnje nismo ništa posebno razgovarali, kao kad bi sreo nekog komšiju, kako si, gdje si pošao itd. Ne sjećam se bilo čega neuobičajenog i to sam ispričao i policiji ” rekao je ovaj mladić za kojeg kompije imaju samo rijeći hvale. Ostatak pročitajte OVDJE