Kada se ova slika pojavila na društvenim mrežama blago rečeno svi su ostali šokirani. Kako autor kaže, fotografija je iz novobeogradskog bloka 23. A da ovo zaista postoji potvrdila je i žena koja živi baš tu.

 

“Apsolutno. Ovo je svakodnevnica. Šta da vam kažem, kada sjedim u trpezariji, tačno znam kada je komšinica izbacila novu turu šarenog veša. Ne mogu da kažem da mi to smeta, ali nije higijenski, a i u bloku ima toliko toga važnijeg da se riješi, tako da na ovaj rašireni veš skoro više niko i ne obraća pažnju.” rekla je ona. Kako taj veš uopšte kače i skidaju sa štrika, razapetog između dvije zgrade? Djeluje kao da može da bude i jako opasno.

 

To je neki italijanski sistem, sa spregama. Ne znam tačno da vam objasnim, ali znam da razvlače taj kanap od terase do terase”, rekla je ova žena. Na ovoj slici se redali mnogi komentari među kojima je: “Ma da li je moguće da Srbi rizikuju život samo da bi okačili veš”.”O, prelijepo, stavljam ovu fotografiju kao volpejper na telefon i ne, nisam sarkastičan.” “Dok gledam ovaj veš kako leluja među zgradama, dobijam ozbiljan napad panike.” Neki su od komentara.