U poslednje vrijeme možemo da pročitamo mnogo zanimljivih priča i situacija sa plaža. Međutim, ova priča je nesto posebno.

 

Naime, jedan mladić je na plažu donijeo rešo i nasmijao je mnoge, a slika je postala viralna na društvenim mrežama. Također na plažama ovih dana možemo vidjeti svašta od toga da je turista na glavu stavio patiku da bi na njoj spavao umjesto bilo čega drugoga, jednog kupača koji je na plažu došao u čarapama i cipelama, pa i grupe turista koji su osim klupe i stola koji su donjeli na plažu donjeli i pune šerpe i sav ručak. Ova slika je osvanula na jednoj stranici na Facebooku a na njoj se vidi kako čovjek pokušava nešto skuhati.

 

Ovo je izazvalo lavinu komentara od kojih neki osuđuju ali drugima je smiješno. Mnogi su okrivili i fotografa koji je slikao bez dozvole. “Upravo su ulupali 16 miliona na uređenje da bi ovaj kuhao palentu.”, “Super. Kuha na moru, ne treba da soli”, našalio se neko, a bilo je i onih koji su se dublje pozabavili njegovim psihološkim profilom. “Mlad čovjek, a zna da kuha. Ovaj hoće da se ženi, garantovano.” , “Je li ovaj u rodu sa onima što tu sto i klupe razvukli prije neki dan? Oni su imali mlade krompire, ovaj palentu, čekamo sad jagnje…”