Danas pišemo o djevojci po imenu Slađana koja je upoznala momka na moru dok je ljetovala zajedno sa najboljom drugaricom. Zaljubila se i počela vezu s njim a drugaricu je zapostavila. One nisu više izlazile skupa, jer se njena drugarica uvijek osječala kao viška među njima, a uvijek joj je govorila kako joj je dečko nametljiv da je glup i da nije za nju.

 

Slađana je više puta zvala da idu napolje i da se druže jer joj je značilo prijateljstvo. Dok za njenu drugaricu ništa više nije bilo isto kao prije, ali Slađana ništa tu nije razumjela. Uvijek su govorile otvoreno jedna drugoj i o svemu su pričale. Kasnije su uslijedili i problemi u njihovoj vezi, njen momak je stalno išao na neka putovanja, a dok je Slađana mnogo radila, nekako su se udaljile, imali su različite ciljeve u tom trenutku. Mnogo je patila, da nije više osjećala da može da se povjeri svojoj najboljoj drugarici.

 

Ipak, za vrijeme jednog njegovog poslovnog putovanja, Slađana je pozvala drugaricu da se vide i popričaju. Telefon je zvonio i zvonio u nekoliko navrata, ali ona joj se nije javljala. Kada se nakon dva dana vratila, rekla joj je da bila na putu i zauzeta, da češće putuje u poslednje vrijeme… bilo je to neko jadno opravdanje. Uslijedili su mirni mjeseci u Slađaninoj vezi. Ostatak pročitajte OVDJE