Svjetski mediji bruje o skandaloznoj podmetačini u kojoj su nepoznate osobe iz Engleske pokušali da unište ugled najboljem teniseru svijeta Novaku Đokoviću.

Naime, poznata srpska manekenka Natalija Šćekić nedavno je otkrila da joj je ponuđeno 60.000 eura da bi zavela Novaka Đokovića.

 

Nazvao me čovjek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad je zakazao sastanak, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografisanje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam da se smijem. Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negdje na intimno mjesto i da sve to snimim”, rekla je manekenka

 

Manekenka je odmah odbila ovu ponudu.

“Ponuda je bila od 50 do 60 hiljada eura i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva djevojka, nisam sponzoruša ili pros..tutka. Došlo mi je da ga polijem vodom, ali sam samo pokupila stvari i otišla. Mogu samo da zamislim šta bi se dogodilo da je takav snimak objavljen u javnosti. Nastao bi totalni haos. Đoković ne zaslužuje takve stvari i to nije fer prema njemu”, rekla je Natalija.