Da nije interneta sigurno nikad ne bismo imali prilike da saznamo neke zanimljivosti, ali i čudne stvari ljudi iz svijeta, ali isto tako i o svojim omiljenim poznatim licima. Sigurno da svi nemaju baš omiljenog pjevača ili glumca, ali sigurno da imaju nekog kojeg simpatišu , pa tako da na internetu mogu da otkriju sve o toj osobi. ALi, neki se razočaraju kada saznaju neke stvari o svojim idolima, stvari koje se ne pišu u tinejdžerskim časopisima.

Puno je onih koji su  bili iznenađeni kada su čuli da je pozanti reper, koji se uvijek hvalio svojim bogatstvom zapravo sada zapao u dugove, pa je jedno vrijeme molio svoje prijatelje da mu pomognu, pa je na kraju pokazao i javno svoje stanje, kako bi mu neko pomogao. Jednom je prilikom na društvenim mrežama na kraju čak molio i glavnog i odgovornog jedne od najpopularnijih društvenih mreža da mu pomogne kako bi nastavio stvarati svoju “umjetnost”. Na to mu se jedino javio jedan kontroverzni princ Saudijske Arabije Mohamed Bin Salman, koji mu je ponudio 10 miliona dolara ali uz uslov.

 

On je tražio da jednu noć provede sa njegovom ženom Kim Kardašian, pa čak bi mu za to platio i više od te cifre. Dodao je kako ga ne zanima čime se Kanje bavi, ali da njegovu ženu procjenjuje kao neprocijenjivo blago i da je za nju spreman dati novac.