Svi koji su voljeli zabavnu emisju ” Odred za čistoću” s nostalgijom se prisječaju ove emisije.  Emisija je britanska u kojoj ekspertice za čistoću Kim Woodburn i Aggie MacKenzie posjećuju prljave domove kako bi im vratile zasluženi sjaj. Emisija je se počela prikazivati 2003. godine i već s prvim epizodama postala je jako popularna.
Emisija je prikazivana u 17 zemalja a iz nje su proizašla dva spin offa te jedan priručnik za održavanje čistoće doma. Naravno, uspjeh emisije je nagnao brojne druge zemlje da osmisle vlastite verzije odreda za čistoću. Mi smo se pak zapitali gdje su danas kraljica čistoće Kim i detektivka za prljavštinu Aggie, i da li se bave  još čišćenjem domova?

 

Kim Woodburn proslavila je 78. rođendan i još uvijek ne posustaje. Po završetku snimanja emisije koja ju je proslavila ova ‘kraljica čistoće’ pretvorila se u pravu zvijezdu reality televizije. Između ostalog, nastupala je u showovima ‘I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!’ te ‘Celebrity Big Brother.

 

Aggie MacKenzie 65 godišnja književnica i novinarka nije zauvijek napustila branšu koja ju je proslavila pa tako redovito dijeli svoje savjete u kolumnama koje piše za neke od renomiranih britanskih magazina. No, njezin profesionalni interes posljednjih je godina u prvom redu usmjeren na podučavanje joge pa tako trenutno drži online satove.