Vjerujemo da se svi sjećate filma ” Kakav deda takav unuk” i unuka Miše Pavlovića koji je sa djedom Živoradom Žikom Pavlovićem prolazio kroz mnoge avanture. Međutim skroz malo je poznato kako Miša danas izgleda. Pravo ime miše je Mihajlo Jevtić i više se ne bavi glumom.

Njemu je ovo bila prva uloga koju je dobio na kastingu, a tada je imao samo osam godina. Nakon ove uloge dobio je i još nekoliko , a jedna od značajnih je u seriji ” Sivi dom”. Miša koga su prepoznavali na ulici zbog igranja u legendarnom filmu dobija angažman u pozorištu, ali poslije nekoliko godina odlučuje da napusti daske koje život znače.

Mihailo je rođen u Beogradu 1975. Sa šest godina primljen u dječji dramski studio RTB-a i sljedećih 18 godina snima za televiziju i film i igra u beogradskim pozorištima. Mihajlo danas ima 46 godina , stvara muziku i izrađuje web stranice i sajtove. Završio je srednju elektrotehničku školu Nikola Tesla i nižu muzičku Kosta Manojlović u Zemunu. Upisuje akademiju koju napušta u toku druge godine studija.