Marina Tucaković je preminula 19. septembra od posljedica korona virusa kao i bolesti s kojom se borila dugo godina. Njen sin Milan Laća Radulović je bio jako vezan za nju pa je ovo teško podnijeo.

 

Naime, mediji prenose da Laća već nekoliko dana ne može sebi da dođe otkako je sahranio majku , ne izlazi iz kuće niti prića s kime a njegov otac Aleksandar Futa Radulović je mnogo zabrinut “Bio je jak i držao se stoički sve do sahrane, ali kao da je tek tada postao svjestan šta se desilo.

 

Jako mu je teško, mnogo je volio majku, patio što se toliko mučila, a nije mogao nikako da joj pomogne i spase je. Popije nekad neku tabletu za smirenje, ali ništa ne pomaže. On je veliki emotivac i imao je jako loše periode još dok je Marina bila bolesna. Prvo je izgubio brata, sad i majku, otac i on su ostali sami. Futa se dobro drži, ali nije ni njemu lako”, rekao je jedan jako blizak izvor i dodao:“Futi je neprijatno zbog skandala koji se desio na Marininoj sahrani, želio je da se dostojanstveno, u krugu najbližih prijatelja i saradnika oprosti od žene. Zemjerio je Laći što je bio tako direktan, ali se nije naljutio na sina. Pa razumije ga, svjestan je koliko Laću boli nepravda koja je učinjena njegovoj majci, koliko je dužnika ostalo iza Marine, koliko su neki glumili da su joj prijatelji, ali opet se ne slaže sa tim postupkom. Sada je fokusiran samo na to da pomogne sinu da se izvuče iz tuge za majkom. Znate da je on ranije imao problem sa zavisnošću od narkotika i Futin najveći strah je da ponovo ne potraži utjehu u tome”, završio je.