Svaki potez poznate pjevačice Severine Kojić na društvenim mrežama privuče veliku pažnju javnosti.

 

Naime, Severina je čestitala rođendan svom prijatelju i umjetniku Dimitriju Popoviću i najavila saradnju. Naime, ovaj potez Severine je izazvao pregršt negativnih komentara pa se ona odlučila da obračuna sa hejterima i da odgovori večini.

 

” Na današnji dan rođen je jedan od mojih najdražih slikara. Jedan od naših najcjenjenijih slikara, čije slike imaju posebno mjesto u Vatikanu i jedini koji je s ovih prostora imao izložbu zajedno s Dalíjem. Imala sam sreću s njim surađivati 2010. na njegovom opusu “Salome”, a uskoro će imati izložbu “Biblijske žene”, na kojoj ponovo surađujemo. Ovaj put kao Marija Magdalena. Dragi Dimitrije, želim Vam sve najljepše povodom rođendana… Vidimo se na izložbi “ – napisala je pjevačica, a njeni pratioci burno su reagovali nazivajući je promoterkom satanizma.

A nakon tih komentara Severina je odgovorila:
“Nisam ja Marija Magdalena, nego ovde glumim neku Salomu. Zaboravite, komplikovano je”,” Desničari, zna se šta se radi desnom rukom. Živjeli desničari. Sve najbolje”, samo su od nekih komentara koje je Severina napisala ispod fotografije.