U jednoj emisiji koju vodi Bora Santana inspektorka je sa maskom na licu , u ulozi zaštičenog svjedoka ispričala da je prije 10 godina prisustvovala jednoj žurki na jahti ruskog tajkuna i milijardera Romana Abramovića, a na kojoj se pojavila i najpoznatija pjevačica iz Hrvatske, u društvu njene sestre i jedne od aktuelnih zadrugarki.

 

Zaista neću otkrivati o kojoj se zadrugarki radi, ali vjerujem da će se sama pronaći. Inače, ona se druži sa sestrom najpoznatije pjevačice iz Hrvatske, tako da su sve tri došle na Romanovu jahtu, gdje su bile raznorazne akcije. Bilo je tu druženja, zabavljanja, svega po redu…” – rekla je Lili.
Na insistiranju Bore Santane da kaže o kojoj pjevačici je riječ, ona je odgovorila:

 

” Ako kažem da je najpoznatija, onda može da bude samo jedna “– dodala je ona, a Bora je nastavio da insistira:
” Nina Badrić ili Severina? “– upitao je on.
” Eto, neka bude jedna od njih dvije, ali već sam rekla da je najpoznatija ” – odbrusila mu je inspektorka, očigledno želeći da mu stavi do znanja da se radi upravo o Severini.
” Četiri dana smo krstarili Jadranom i zaista je bilo prelijepo. Dolazili su raznorazni ljudi, koji su sletali privatnim avionima, između ostalog, i Roman je tako došao sa svojom suprugom. Tu je bio njegov kum, takođe bogataš, a zadrugarka o kojoj pričam se stalno muvala oko njega i još nekih ljudi. Valjda je tako skupljala kontakte “– ispričala je inspektorka, dok su zadrugari slušali u šoku.