Pjevačica Seka Aleksić je sedam godina vodila bitku da dobije dijete. Imala je tri vantjelesne oplodnje. Seka je zatrudnila zahvaljujući Svetom Nektariju. Pjevačica i njen suprug Veljko sedam godina su bezuspješno pokušavali da dobiju dijete a pjevačica tvrdi da je ostala u drugom stanju tek kada je počela da pije čudotvorno ulje.

 

” Moj put ka potomstvu nije bio lak. Suprug i ja smo se sedam godina borili da dobijemo dijete. Imala sam tri vantjelesne oplodnje. Prve dvije su bile bezuspješne, a tek treća je uspjela. Kada smo se odlučili za treću vantjelesnu oplodnju, po savjetu svog duhovnika oca Nikole, i na predlog sveštenika Ace počela sam da pijem ulje Svetog Nektarija. Otac Aca je bio na ostrvu Egina u Grčkoj i donijeo je to ulje Svetog Nektarija. Veljko i ja smo ga dobili i pili” – kaže pjevačica.

 

Kako kaže posle tog se desilo čudo i konačno je zatrudnila. Pjevačica je otkrila i kako se to ulje treba koristit da bi imalo efekta.

” Ulje Svetog Nektarija ne može da se koristi bez blagoslova! Postoje i pravila kada se i kako pije, koliko kapi se uzima. Važno je da kada žena to popije, ode i pričesti se. Tek posle svega toga odlazi na proces vantjelesne oplodnje.” – kaže Seka, pa dodaje:

 

 

” Veljko i ja smo sve ispoštovali. Kada san se pričestila, otišla sam na vantjelesnu i, hvala Bogu, rodio se moj Jakov. Nakon toga sam ponovo išla na vantjelesnu oplodnju i postali smo roditelji našeg Jovana. Bog će dati da imamo još djece. Ljudi koji vjeruju znaju i ko je Sveti Nektarije i koliki je čudotvorac.”