Brak pjevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića je već unazad kako pišu mediji u krizi. Jedni im predviđaju razvod, drugi smatraju da imaju sretan brak.

 

Naime, porodični prijatelj i nekadašnji vlasnik Granda, Saša popović u intervjuu je govorio o braku Karleuše i Duška, te potkrio pravu istinu.

Bili su zajedno sa djecom kod nas na jahti, i svi su se lijepo slagali i sve je okej s njima! “– rekao je Saša i dodao da o razvodu nema ni govora: ” Ne, oni su lijepa i skladna porodica zaista. Ne znam da li djevojčice više vole mamu ili tatu, sve je to izgledalo lijepo i kompaktno i drago mi je zbog toga, drago mi je zbog njih. Plovili smo svaki dan, išli na ostrva i družili smo se. Stvarno su skladna porodica i drago mi je zbog toga “– otkrio je istinu Popović.

 

Moramo podsjetiti da je sedmog jula na nastupu svoje supruge Jelena Karleuše u Beogradu bio na nastupu. Poznati fudbaler je sam stigao na splav, maksimalno je bio dotjeran, preplanuo, sa malo raskopčanom košuljom.

 

S obzirom na to da duži vremenski period nisu viđeni zajedno u javnosti, njegov dolazak na njen nastup je izazvao veliki broj pogleda i reakcije prisutnih.