U današnjem postu vam donosimo jednu zanimljivu priču koja kruži internetom već neko vrijeme. Naime, radi se o ženi koja je odlučila da testira svoju vezu ali je tako naučila jednu važnu životnu lekciju.

 

Naime, nakon što su se desile neke manje varnice u vezi , djevojka je došla na dieju što je po njenom mišljenju bila idealna ideja. Odlučila je da testira koliko joj je dečko vjeran u vezi te šta to on osječa prema njoj. Te kakva bi njegova reakcija bila kada bi ga ostavila. Kako dobila odgovore na ova pitanja , napisala je dečku pismo u kom je napisala da je veza gotovoa , da joj je dosta svega i da ne vidi smisao da se veza nastavi. Sve što je željela je da vidi njegovu reakciju, ali nije željela da ga ostavi. Stavila je piismo na stolu, i sakrila se ispod kreveta i čekala.

 

Njen dečko je došao kući , a ona je bila nervozna i izbuđena ispod kreveta. Kada je pročitao pismo , počeo je da zviždi uzeo je telefon i čula ga ke kako govori: “Ćao dušo. Dolazim kod tebe. Budala je napokon shvatila da je varam i otišla je. Kakva greška, ta veza. Baš sam srećan što je kraj. Kajem se samo što tebe ranije nisam sreo. Vidimo se uskoro!” Kada je ustala ispod kreveta našla je pismo koje je on njoj ostavio : “Bufonu jedan, sljedeći put kad hoćeš da me prevariš, uvjeri se da ti noge ne štrče ispod kreveta. Otišao sam do prodavnice. Vidimo se uskoro ljubavi.”