Finalista Zvezda gRanda , Sadik Hasanović bio je meta medija kada su saznali da je zajendo sa ocem svirao i pjevao o klanjjju Srba. Izbio je veliki haos a njemu je zabranjen ulazak u Srbiju . Međutim, Sadik i dalje vrijeđa Srbe nezadovoljan odlukom države Srbije da mu se zabrani ulazak u istu zbog govora mržnje i pjevanja nacionalističkih pjesama.

 

On je na svojim nastupima nekoliko puta pjevao pjesmu “oj nasere, srebrenički sine”. Dok je prije nekoliko dana se na svom instagram profilu hvalio svojim pratiocima na riječima podrške i što dolaze na njegove nastupe.

 

 

“Hvala vam svima na podršci. Iako mi tabloidi iz Srbije sabotiraju karijeru, moji Tapani i ja pravimo lom gdje god da se pojavimo. Sinoć je bila prava ludnica, uskoro ćemo to ponoviti opet”, napisao je Sadik i tako nastavio da provocira. Ono što treba da se naglasi jeste da su ove njegove riječi bile iste kao na pojedinim bosanskim portalim koji optužuju Srbiju da sabotira pjevača, gdje se između ostalog, ističe i snimak iz kafane. On je sada rekao da su srbi teški bolesnici.Čitao sam taj tekst, čovjek je sve rekao i izložio, ne bih imao ništa da dodam. Naslov mi je top”.