Ovih dana je pjevačica Ceca Ražnatović podigla veliku prašinu, ona to ni sama nije mogla misliti da će doći do ovoga, ali ona je jedna od najpoznatijih pjevačica na Balkanu pa tako da nije čudno što se javnost tako jako zagrijala za ovaj događaj. Ovih dana se priča kako je Ceca u novoj ljubavi sa Bogdanom Srejovićem, sa kojim je kako se navodi započela ljubavnu vezu još prije Nove godine. Oni se već neko vrijeme uspješno kriju od javnosti, pa tako da su sada odlučili da se više ne kriju, pa su nekoliko puta viđeni zajedno na nekom od mjesta.

Ali, još uvijek niko od njih dvoje se nije oglasio povodom ovih natpisa, a prvi koji je dao izjavu za medije je Bogdanov otac. On je priznao da nije imao pojma s kim se njegov sina viđa i da je za ovo sve doznao preko medija, a to je mnoge i začudilo, pa je dodao da je nezahvalno da komentariše vezu svog djeteta jer je on odrasla osoba i zna za svoje godine šta treba da radi. Njegov otac je sretan kada vidi da je njegov sin sretan, ali sretna je i Ceca, što znači da im je lijepo skupa.

Iako nije ništa znao o vezi sina, poznati atletičar Miloš Srejović kazao je kako mu je sin rekao da će doći za Božić jer trebaju nešto da pričaju, ali nije mogao pa je sigurno bilo to u pitanju. Miloš ih podržava kao i svaki sinov izbor.