U nastavku članka donosimo priču koja je posljednjih nekoliko dana broj jedan u medijima a to je prinudno slijetanje aviona koji je letio za Njemačku. Na aerodromu je ustanovljena sm rt putnice a kada je saznalo da je riječ o srpskoj državljanki. U pitanju je Đ.R. koja je imala 67 godina.

 

” Hitna pomoć ih je čekala na aerodromu Nikola Tesla a kada su sleteli već je bilo kasno, preminula je od srčanog udara, a inače se ona vraća sa suprugom P. R. iz Nemačke sa odmora zajedno sa svojim unucima. Trebalo je da doputuju sledećeg utorka u Surdulicu iz nemačkog grada Ahena, gde su proslavili praznike sa svojom porodicom. U nedelju joj je pozlilo, išli su kod doktora, ona je počela da pljuje krv. Doktor joj je dao neke lekove i rekao da navodno nije ništa strašno, jer je ona dugogodišnji astmatičar” – priča njihov porodični prijatelj Aleksandar C.

 

“Ekipa je odmah krenula put Surčina, pokušali su reanimaciju putnice, ali, nažalost, mogli su vrlo brzo samo da konstatuju smrt. Pre nas kolege iz ambulante koja se nalazi na samom aerodromu su pokušale da pomognu nesrećnoj ženi.”, izjavila je doktorica Ivana Stefanović iz Hitne pomoći grada Beograda.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here