U ovoj novoj sezoni rijalitija Zadruga jedan od glavnih učesnika je Zvezdan Slavnić , sin proslavljenog Mike Slavnića koji je inače bio 9 godina u zatvoru zbog ubistva. Naime, on je u rijalitiju započeo ljubavnu aferu sa mnogo mlađom Anđelom Đirišić te je tako prevario svoju nevjenčanu suprugu Anu Ćuršić koja je prije nekoliko sedmica uz dogovor sa produkcijom ušla u Zadrugu.

 

To je bio veliki šok za zvezdana koji je jedno vrijeme bio bijesan i ljut , te je čak pokušao da povrijedi sam sebe, pa je opet pokušao da obnovi vezu sa ANom. Zvezdan je veoma često i govorio o svojim drugovima sa ulice, a jedan izvor je otkrio kako su se njegovi drugovi odrekli jer im je pravio probleme.

 

Izvor kaže da je Zvezdan svojim drugovima često pravio probleme, posebno kada se napije te da bi se tada ponašao kao životinja. Izvor je rekao da kada bi novinari sada krenuli da pitaju ljude po Dorćolu šta misle o Zvezdanu da niko za njega ne bi rekao niti jednu lijepu riječ te da ga niko ne želi u svojoj blizini jer je čovjek koji uvijek pravi probleme. Rekao je i kako poznaje Anu te da je Zvezdan velika greška u njenom životu, te da se ona prema njemu uvijek ponašala kao da mu je mama, a pretpostavlja da on ni u 4 zida nije bio iti malo dobar i neka cvjećka.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here