U današnjem članku vam pišemo o jednom veoma zanimljivom takmičaru Zvezda Granda koji se zove Žarko Madžić. naime, on je u takmičenju pažnju javnosti najviše privukovao tako što se skidao na sceni , a mnogi misle da je time želio samo da pokaže svoje mišičavo tijelo a onda je rekao da nije imao novcva pa je radio razne poslove ali i da bdue žigolo.

 

Sada je on malo više otvorio dušu pa je gostujući u jednoj emisiji on otrkio da je zajedno sa svojim prijatelje otišao u šumu i to sa djevojkom lakog morala, a da stvar bude još zanimljivija on je čak i opisao detalje tog čina.

 

“Pr*stitucija se uglavnom iz nekog razloga vezuje za žene. O tome se više govori. Mislim da bi možda trebalo da se legalizije. Ako država može to da naplati i da se od toga ulaže u škole i vrtiće onda sam za, jednostavno se to dešava i dešavaće se bez obzira da li je legalizovan ili nije”, rekao je on pa je dodao: “Ne, ne nisam nikada bio sa pr*stitutkom jer nije bilo potrebe. Jednom sam išao sa drugarima, jednostavno sam želeo da vidim kako je to. U jednom trenutku drug je stao nasred autobuske stanice i pozvao jednu devojku u automobil”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here