Za danas osjetljiva tema a tiče se bijelog roblja kao i maloljetnih djevočica koje se udaju za bogataše. Ovo važi i za šeike iz arapskih zemalja a koji obožavaju takve djevojčice.

Priča ženidbe i iskorištavanja mladih djevojki se zapravo dešava u Evropi , odnosno u Rusiji gdje milijarderi žene djevojke koje su jedva napunile 17 godina. Sada je trend među rusima da pokazuju silno bogatstvo. Imamo veliki broj društvenih mreža koje imaju grupe koje služe isključivo za ovakve stvari. Bogati sinovi pokazuju silna auta , razbijaju satove , piju šampanjce od po nekoliko hiljada eura i obilaze luksuzne destinacije.

 

Sada vam donosimo slike poznatih ruskih milijardera koji imaju supruge mlađe i po 30 godina. Kao primjer Valentin Ivanov i Lisu, vjerovali vi ili ne, između njih je velika razlika čak 37 godina. Krarka priča o njih dvoje,k Valentin ima 55 godina i djevojka Lisa je izgovorila sudbonosno DA kad je napunila 18 godina. Zajedno su od njene 14 godine, a ruski mediji imaju veoma negativan stav prema braku milijardera.