Čuveni astrolog Tamara Globa je ruski astrolog u čija predviđanja svi vjeruju. Ona tvrdi da će za ova tri znaka 2021. godina biti najsretnija do sada.

 

Ribe

Velika sreća očekuje sve predstavnike ovog horoskopskog znaka. Tokom 2021. godine sve što zamisle, to će im se i ostavriti, a život će im postati i bolji nego što u ikada zamišljali. Tamara savjetuje da Ribe daju sve od sebe. Zvijezde su vam naklonjene, a na vama je da se potrudite da iskoristite prilike na pravi način. Ne čekajte da se stvari same od sebe dešavaju, već uložite trud koji će sigurno rezultirati uspjehom.

 

 

Bik

Za Bikove će ovo biti najneobičnija godina u posljednjih 10 godina, ne samo da ćete biti pošteđeni loših životnih trenutaka, već ćete dobiti priliku da ostvarite sve o čemu već dugi maštate. Sam kraj januara donosi vam razrešenje neke situacije koja vas je već dugo mučila. Pred Bikovima će biti dvije prilike, da nastave da žive po uobičajenom šablonu ili da promijene život iz korijena. Astrološki aspekti vam idu u korist, a na vama je da napravite pravi potez. “Kao što sam rekla, ovo će biti vrlo moćna godina za vas, zato je iskoristite maksimalno”, kaže Tamara.

Djevice

2021. Djevice će konačno pronaći smisao života i dobiće ono što im je nedostajalo za istinsku sreću. Ako ste dugo bili usamljeni, to će se promijeniti. Prilika da upoznate srodnu dušu pojaviće se sredinom 2021. Ta osoba će vam vratiti vjeru u ljubav i samopouzdanje koje vam je nedostajalo. Za djevice će 2021. definitivno bitu u znaku ljubavi i lijepih osjećanja.