Vijest koja je podigla cijelu Srbiju ali i regiju na noge jeste ubistvo cijele tročlane porodice Đokić. Još uvijek se ne zna koji je pravi razlog njihovog likvidiranja, iako jedna rodica sumnja.

 

Naime, Verica Đokić iz Moravca , udovica brata Gorana Đokića koji je ubijen za jedno sa suprgom Gordanom i kćerkom Lidijom ubijeđena je da je upitanju pljačka. ” Goran je prije dvije godine prodao kuću da kupi kćerki stan. Ona nije željela kuću, već stan u Nišu pa je Goran radio od jutra do večeri i to sam u mijenjačnici, kako bi joj ispunio želju. Vjerujem da su zbog tog novca ubijeni, nema drugog razloga. Tog novca nema, ne znam koja je suma u pitanju, ali pare nisu nađene “– kaže ožalošćena rođaka.

 

Dodaje i da su Gorana svi voljeli , kaže i da su ispračeni na vječni počinak ali je i dalje je nepoznanica jer su naložene nove analize njihovih tijela u Zavodu za sudsku medicinu. ” Juče su nam javili da su iz Zavoda za sudsku medicinu prebačeni u kapelu, te da možemo da ih preuzmemo radi sahrane. Organizovali smo prevoz posmrtnih ostataka iz Niša, jer ovdje nemaju tri auta da ih dovezu. Međutim, jutros su nam kazali da se ništa ne zna do daljnjeg, te da su potrebne dodatne analize. Mogu samo da kažem da onaj ko je to uradio nije zdrav, ne, to nije monstrum, nego više od toga, ne mogu da nađem riječi da ga opišem”- dodaje ona.