Pri par dana Sandra Miljković je na Instagramu objavila viejst da je u vezi sa Viktorom Živojinovićem te da njihova veza cvjeta. Međutim rođaci Sandre su u velikom strahu za Sandru i smatraju da će ostati na cjedilu.

 

Oni dodaju i da njihova svadba treba da se što prije organizuju da bi njima bilo lakše. ” Nema šta da se odugovlači, a Sandra se sad navikla na luksuz. Pa kad bi ona vidjela Monte Karlo, San Trope, kad bi išla na sva ta bogata mjesta i uživala kao gospođa da nije sa Viktorom. A da se ne lažemo, na to se svako lako navikne. I šta treba da bude ako je Vitkor ostavi, pasti će nam dijete u depresiju ako bude moralo da se vrati na skroman način života!”

 

“Ma njoj ta veza nije ni trebala, to je njoj ispralo mozak, bolje da je našla nekog momka iz svog staleža, a ne ovako! Propasti će nam dijete ni krivo ni dužno! Kad bi se ona vozila jahtom, pa tim avionima privatnim, pa luks kola! Ponadali smo se da se spasla kad su raskinuli, kad oni se pomiriše! Mora Sandra da zna da pare ne padaju s neba i da se Brena borila za svaki dinar… Ne znam, nisam pametan, ali strepim da će da skrene ako se ne uda za Viktora”, rekao je dalji rođak Brenine snajke.