Majka ubijenog Gorana Đokića kojeg je zajedno sa suprugom Gordanom i kćerkom Lidijom oteo i spalio Goran Džonić, Stojanka Đokić je jednom prilikom novinarima sva u suzama rekla nešto što će se dugo vremena pamtiti.

 

” Skot koji je ubio moju Liku ne smije nikada da izađe na slobodu! Zbog njega, umjesto da joj idem na svadbu, sada joj odlazim na grob! A pored nje leže i moj Goran i Gordana i nikada neće ustati. Pitate me kako se osjećam, pa kako bih i mogla kada sam zakopala zlato. Kako može da živi neko kome je oduzeto ono najdragocjenije što ima u životu! Taj skot mi je ubio Liku, kao da nije dijete. Streljao je i mog Gorana i Gordanu. Najstarija sam, a ostala sam, a njih troje je otišlo zauvijek ”

 

Stojanka je novinarima rekla kako je tog kobnog dana njen sin sa porodicom došao kod nje da peku paprike za ajvar: ” Bila je nedjelja, Gordana mi je rekla će doći kod mene da donese neku papriku. Nije mnogo prošlo, oni su došli pred kapiju. Smijali smo se, šalili. Goran se požalio da ga noga boli, pa je otišao da prilegne. Ponašali su se kao i obično, a Lika je otišla kod snajke. Sutradan sam zvala Gordanu, nije se javlja. Kažem snajki: “Ne javljaju se na telefon, gdje li su?” Onda je ona pozvala Lidiju, ni ona nije odgovarala. Poslala je svoju kćerku da svrati kod njih u mjenjačnicu da vidi šta se dešava. Nije ih našla tamo. Kada sam saznala da su pobijeni, srce mi je puklo.”