Svima je poznato da je Srpska napredna stranka desničarska konzervativna politička stranka u Srbiji, koja je trenutačno i vladajuća stranka. Na čelu ove stranke je predsjednik Aleksandar Vučić.

 

Naime, svi znamo da je veliki protivnik predsjednika Vučića Dragan Đilas i da je po Beogradu lijepio njegove posmrtnice. Tako su predstavnici DS održali konferenciju za novinare ispred SNS-A desete godinišnjice dolaska SNS na vlast i ppozvali Vučića da da ostavku. Vučić je uvijek bio u politici , prije predstavništva bio je zamjenik i glavno tajnik Srpske radikalne stranke. Vučić je pokrenuo i jednu nagradnu igru gdje je glavna nagrada stan u Beogradu, tako da svi oni koji se nisu vakcinisali su krenuli da osvoje glavnu nagradu.

 

Međutim nisu očekivali da će ih otjerati razbješnjeli građani, jedna sugrađanka ih je pitala šta nude i koji im je politički program jer je za vrijeme Dragana Đilasta ostala bez posla, pa je slobodno možemo reći da je pokopala pripadnicu opozicije činjenicama koje je iznijela.