Edis Fetić i Vladimir Tomović rat koji su započeli u rijalitiju nastavili su i nakon izlaska iz rijalitija. Naime , njih dvojica su nastavili da ratuju i na Instagramu.

Počelo je kada je Edis negativno prokomentarisao Tomovića u emisiji “Zadruga – narod pita”, a onda mu je Vladimir odgovorio.  Sada je riješio i Edis da uzvrati udarac.

” Eh, nađoh malo vremena, pošto sam zauzet uživanjem u životu, da se obratim bivšem pjesniku, a sadašnjem malterdžiji. Vidim da se baviš mojim životom i vidim da si upoznat gdje sam se vratio. Aludiraš na topli dom i porodicu. Ja za razliku od tebe imam troje zlatne djece koja me vole do neba, imam kuću, stanove, automobile, gdje se ne otvaraju vrata nego reaguju na otisak, ali to je već daleka budućnost za tebe “– napisao je Edo i dodao:

” Što se tiče rijalitija, do sada smo pričali argumentima, kako vi dobri rijaliti igrači kažete. A u ovom slučaju argumenti su: Da si ti kao dobar igrač završio učešće u prvom kolu, a ja kao loš ostao do finala, a zamisli, nisam ni igrao. I usput imam pobjedu na Zadrugoviziji bez da sam jeo bube i crve. Tako da treniraj još par Zadruga, pa ako budem opet nekad imao vremena navratiću da te preslušam. Da si mi živ i zdrav” – poručio je Edo, Tomoviću.