Svi dobro znaju da je udarila velika ekonomska kriza na domaću estradu i da se teško živi, a to je sve zbog posljedica korona virusa.. Naročito obični ljudi teško žive i jedva da sastave kraj sa krajem. Osobe koje su povezane sa šou biznisom kukaju puno više od njih, a uopšte im nije tolika kriza kao što tvrde.

 

Samo neki od pjevača kao što su Aca Lukas, Dara Bubamarta, Neda Ukraden govore kako će da plate račune? Oni nemaju novaca za osnovne životne potrebe, a primjera radi ta ista Neda Ukraden je na moru provela blizu 2 mjeseca? Dara Bubamara isto tako, već treći puta zaredom ide na Sejšele? I onda definitivno naljute obične ljude kako im je malo što su dobili “samo” 90.000 dinara od Vlade Srbije kao jednokratnu pomoć.

Također na toj listi je i Lepa Brena, koja se vadi kao da ima firmu u kojoj njezin bend i nekoliko radnika vode njenu stranicu na youtube kanalu. Njih neko mora plaćati i oni imaju svoje porodice, jer posla nema i ona ih mora platiti iz svog džepa, što se njoj nikako ne sviđa. Kriza ili ne, ali se zna da oni svi koriste eskluzivne marke i da ne žele davati pare na sve te stvari.

Sada u ovo vrijeme je jako teško sakriti neke stvari, pa je jučer Lepa Brena slikana na pazaru u Beogradskoj pijaci, a na sebi je imala običnu šminku..