Čovjek po imenu Lan Frimen sa svojih 40 godina života doživjeo je sve i svašta u jednom braku. Oženio se dva puta a sa svojom majkom nije raščistio neke stvari pa je kasniej saznao da je ona kumovala lošim stvarima koje su se desile. Naime, Ian je 2007. godine upoznao djevojku Maksin Nilson u koju se zaljubio. Na početku je ona bila oduševljena sa njim, ali on je nju na krraju osvojio i udala se za njega, dobili su kćerku Dejzi i sina Džošuu i to prije nego li su 2015. godine se preselili u London.

 

Njegova majka je bila ljuta jer je željela svog sina samo za sebe. Nekoliko mjeseci kasnije Maksin je doživjeela saobraćajnu nesreću i poginula. Nakon tri godine upoznao je Luiz koja se zalkjubila u njeg i pomogla mu da prevaziđe sve. Ali i ona je 2019. godine pala i slomila kičmu i ostala paralizovana. Tada je Ian bio van sebe sam sa djecom.

 

Nakon nekog vremena shvatio je da postoji mogučnost da je neko bacio kletvu na njeg. Otišao je na jedno mjesto odakle je njegova majka odnosno kod žene koja se bavi crnom magijom. Ona mu je rekla da je na njega bačena kletva i da to ima veze sa majkom. Zatim je on otišao kod svoje majke i ona mu je priznala jer je željela da se on vrati njoj i tada je sav kontakt sa njom prekinuo, i posvetio se svojoj djeci i ženi koja je ostala paralizovana.