U današnjem postu vam donosimo priču može se reći potresnu priču jedne od najpoznatijih sroskih pjevačica Zorici Marković. Ono što je zanimljivo kod nje je što ona rijetko kad nastupa, sada je često možemo vidjeti u rijaliti programima.

 

Naime, kako smo već naveli Zorica je imala potresno djetinjstvo, a u jednoj emisiji je otkrila i neke detalje, kako kaže dok je majka tukla ona se sa ocem bolje slagala. ” Djetinjstvo kao i svake djevojčice na selu, bilo je lijepih i teških trenutaka, ali puna kuća ljubavi i sloge, to je bilo prelijepo. Uvijek je bilo za sve, skroman život, da bi imao od čega da živiš moraš da radiš. Ponosna sam na svoje djetinjstvo. Moj otac je bio rabadžija, imao je svoje konje za rad, a u ono vrijeme imati ta specijalna kola, to je kao da danas imaš najbolje šlepere. Ja sam se rodila na slami, na tom sijenu. Tata je htio da me ostavi da živim, mama je htila da me davi. Iskreno mi je to ispričala pred smrt. Njen život da je neko prenijeo na filmsko platno dobila bi sve oskare” – priča Zorica.

 

” Čuvao me je Bog i dan danas me čuva! Sa tatom sam imala bolji odnos, mama me tukla. Tata je bio duhovit, a mama nije znala gdje će prije. Jednom me jurila, pa sam se popela na krušku. Bila sam jako nemirna. Otac je jednom prilikom i potegao pušku na mene. Imao je prava “– dodala je Zorica.