PROVJERNO: EVO KAKO ĆE VAM BIJELI LUK POMOĆI DA SE RIJEŠITE VAGINALNIH INFEKCIJA!

 

Vaginalna infekija koju ste sigurno imali barem jednom u životu. Ona se sa vremena na vrijeme vrati. Al ovaj put riješite je se na duži period. Naime vaginalan infekicija uzrok je pojave gljivica, koje izazivaju svrab koji se javlja sa prekidima, zatim se pojavljuje grudvasti iscjedak koji je praćen jačim svrabom.

Donosimo vam jednostavno i jeftino, međutim i jako efikasno riješenje za ovaj problem, a to je bijeli luk. Evo na koji način i kako da ga uporijebite:

Jedno čehno bijelog luka iumite i lagano bez da zarežete luk odstranice tanku koricu sa luka zatim stavite u vaginalni otvor, ili ukoliko se plašite uraditi na ovaj način onda da stavite u sterilnu gazu pa stavite u vaginalni otvor tako da vam viri vrh gaze i na taj ga način možete laše izvaditi ili jednostavno ga isjecite u listiće pa stavite u dva slija gaze i stavite kao i uložak na veš. Luk stavite prije spavanja i ujutro izvadite. Poboljšanje ćete osjetiti odmah, ovaj tretman korisiti najmanje 2- 3 dana zatim napravite pauzu i po potrebi ponovite.