U današnjem članku pišemo o poslu koji je itekako dobar i tu nikad nema krize. Naime, bilo da se radi o svjetskim krizama , prostitutke su uvijek tu i najbolje prolaze i imaju svoju zaradu. Ali ni tu nije uvijek med i mlijeko pokazuje i današnja priča.

 

 

Naime, radi se o britanki Mejv Vun koja je prije dvije godine postala sponzoruša. Našla je bogatog britanca sa kojim je otišla na putovanje koje se pretvorilo u noćnu moru. “U početku sam naplaćivala 150 funti (oko 20.000 dinara) po satu i sjećam se da mi je klijent dao svih 150 funti. Uradili smo to u mojoj studentskoj sobi dok sam držala novac u ruci”, rekla je Mejv.

 

Tih 150 funti je apsolutno ništa, apsolutno ništa. Ali kada se navikneš da radiš za kikiriki, za tih 150 funti, to ti pređe u naviku. Bila sam sve mršavija. Pustila sam da samopoštovanje nastavi da mi opada, i ljude da mi rade sve gore i gore.”. Posle toga je upoznala sve bogatija ljude a onda je zbog para dopuštala svojim klijentima da rade sa nje sve što žele. ” U toku dana sam primala više klijenata nego što je moje tijelo moglo da podnese, a onda sam to isto radila šest-sedam dana u nedelji. Sve teže sam se nosila sa tim”, prisjećala se ona. Ostatak pročitatjte OVDE.