Mozda ste nekad pronaščli novčić na putu i pomislili kako će vas sreća pratiti i stavili ga u džep. Međutim, to nije sve sto trebate uraditi.

 

 

Naime, kada pronađete novac, probajte da zapamtite prvu pomisao koja vam je prošla kroz glavu , a kada bi vam još rekli da broj na novčanici ima smisao vjerovatno ne bi vjerovali. Kao primjer, ako nađete novac s brojem 1, povezan je sa novim početkom, signalizira na nove ideje, dostignuća, napredak i uspijeh. Sve što treba da uradite je da ostanete pozitivni i sve će da dođe na svoje mjesto.

 

Ako slučajno nađete novčanicu sa brojem 2, onda ima poruku vezanu za nezavisnost i okruženje. Ukazuje vam na to da morate da naučite da se prilagodite, jer ponekad se ne može raditi sve sma zato naučite da živite u zajednici. Novac s brojem 5 vam pokazuje da imate sposobnost da postignete sve što zamislite i da je život uzbudljiv. 50 i 500 dinara ako nađete, to je poruka da probate iskoristite talente. Dok broj 10 želi da vam poruči da vjerujete svojoj intuiciji i da uradite ono što se naumili i odlučili. Ako se budete oslobodili straha sa kojim živite, onda je pred vama put popločan sa uspjehom.