“Bogdan je pozvao majku i sve joj rekao!”

Navodno se pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović uselila kod novog dečka Bogdana Srejovića. Ceca sada živi u stanu koji je Bogdan iznajmio a u svoju vilu u Ljutice Bogdana ode jednom nedeljno. 

“Ceca svake noći spava kod Bogdana, zato što im trenutno prija da budu sami. U Arkanovoj vili živi njena sestra Lidija Ocokoljić sa svojim suprugom Predragom i četvoro djece. Zatim, tu su Veljko, Bogdana i mali Željko. Uglavnom, stalno im je puna kuća, a Ceca i njen dragi žele privatnost.”– rekao je jedan izvor blizak njima.

Dodaje kako Ražnatovićeva  koja ne voli da hoda punu, sa devet godina mlađim dečkom često švrlja..

“Stalno su u restoranu “Rodizio”, gde Bogdan radi kao menadžer. Tu se druže sa prijateljima i uživaju u jelu i piću. Zajedno odlaze u kupovinu, uopšte se više ne kriju. Prije tri dana su bili u jednom tržnom centru na Novom Beogradu, a poslije toga su napravili rođendansko iznenađenje Cecinoj prijateljici Biljani Spasić. Ceca je procvjetala od kako je zaljubljena. U njoj ima volje za životom više nego ikada. Ništa je ne mrzi, sve hoće”– priča izvor.

Za njihovu vezu su navodno prvi saznali Bogdanovi roditelji..

“Njegovi roditelji su razvedeni. Otac mu živi u Kragujevcu, a majka u Beogradu, mada trenutno boravi u Londonu. Kada je Bogdan shvatio da Ceca i on ne mogu više da se kriju, i da će novinari saznati za njihovu vezu, pozvao je majku i sve joj rekao. Ona je u prvi mah bila šokirana, ne zbog razlike u godinama, već zato što joj je bilo nevjerovatno da se njen sin smuvao sa tako velikom zvijezdom. Kada se pribrala, upoznala se sa Cecom preko video-poziva. Rekla im je da im želi svu sreću svijeta, jer to zaslužuju.”