Svaki dan možemo da pročitamo po nekoliko apela za humanitarne pomoći , za neke teške operacije u inostranstvu. Posebno je tužno kada se čuje kako ljudi kada je finale nekog rijalitija potroše velike novce kako bi glasali za favorita a za liječenje nekog dijeteta ni jedan cent.

U ovom postu se radi o očajnom Milošu Mijatoviću i njegovoj sestri Biljani koji su čak i svoju kuću dali na prodaju a sve to kako bi se izliječila Anika Manić koja je teško bolesna. Kuća koja je na prodaju nalazi se u centru Rudnika, i nije nikako kvalitetna, ali pored svega njihovi telefoni jednostavno ne prestaju da zvone od kako su oni dali oglas za prodaju.

 

glas koji su oni napisali je jako čudan i svi koji prolaze moraju da zastanu i da pročitaju, a poslije se uhvate za glavu.. Oglas glasi: “Kuću smo na licitaciju dali još početkom godine, a javio nam se jedan čovjek iz Bosne koji je jako dugo vremena u Americi, i za kuću je ponudio 8.000 dolara. Rekao je da kupuje kuću, ali da je prepisuije na Anikino ime, tako da faktički nam je čovjek poklonio 3.000 dolara na čemu mu jako zahvaljujemo”, rekao je Miloš.