Najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana je Mihajlo Ražnatović koji ne živi u Srbiji itrudi se da se ne pojavljuje u medijima. O njegovom životu se malo zna , osim da je Rođen u Švedskoj i da je jedno vrijeme bio u vezi sa pjevačicom Karolinom Goćevom.

 

Mihajlo ima 46. godina i jednov vrijeme se pisalo kako prijeti mačehi Ceci , ali se na kraju ispostavilo da je to sve izmiščjeno što je na kraju i Ceca potvrdila: ” Tog momka poznajem lično i znam šta on može da kaže. On nije sklon vulgarnosti, prijetnjama. Čuli smo se poslije toga, bio je šokiran. On živi u inostranstvu i prosto ne prati naše medije, od svojih prijatelja je čuo i želio da se oglasi da skine ljagu sa svog imena. Povučenim životom živi, nema nikakve veze sa medijima. Tu su sve izmišljene informacije, pomislim, pa iako je potpuno odlijepio, zna bar kada je rođen. Oni ni to nisu znali tačno da napišu, sve su izmislili” – rekla je Ceca svojevremeno za medije, te je dodala i ovo:

 

” Napadnut je Mihailo Ražnatović. I ja sam čak u jednom trenutku pomislila da možda on piše. Mada, poznavajući tog momka bilo mi je čudno, ja kažem jedino ako je preko noći promijenio cijelu psihu, svijest, razum, otkud znam. I onda kada se to sada ponovilo sa prijetnjama po život ja sam rekla da to nije Mihajlo. Demantujemo, oni i dalje pišu kako je to Mihajlo. Dečka mogu da uhapse zbog toga a nije kriv. Odmah sam sve prijavila policiji, ta osoba i dalje prijeti a ja se nadam da će ta osoba biti uhvaćena” – objasnila je Ceca.