U ovom postu vam pišemo jednu zanimljivu priču a radi se o ženi koja je imala devetoro djece. Ova majka Džodi Viting (42), oduzela je sebi život u februaru 2017. godine, a prije tog užasnog čina ostavila je pismo za majku Džoj, supruga Martina i familiju. Ona je u oproštajnom pismu naglasila da ne može više da se nosi sa životom dok je pod depresijom. Naime, ona je u pismu skrenila pažnju na sina Korija Bela , tada 16 godišnjaka da ima poremećaj i da ga paze od svih jer je u stanju svašta da uradi.

 

“Plašim se kako će Kori Bel izgurati u životu. Kad je ova slika nastala, imao je nepunih godinu dana. I tada mi je djelovao veoma nepredvidivo, plašila sam se da će postati psihopata. Ima bipolarni poremećaj, mora da se liječi. Pazite ga, on će prvi skrenuti s pravog puta”, naglasila je Džodi Viting 2017. godine ubacivši zajedničku porodičnu sliku u pismo za uspomenu. Tri godine nakon njene smrti kada je Kori napunio 19 godina predozirao se i umro. A nekoliko mjeseci prije pokušao je da ubije dilera.

 

Njena majka je jednom prilikom rekla “Tačno je znala šta će biti sa svakim djetetom, a naročito sa Korijem Belom, a nije imao ni godinu dana. Napisala mi je u pismu: ‘Pazi ga molim te, završiće svoj život prerano'”, rekla je ona. Međutim i ona je doživjela saobraćajnu nesreću nakon koje je ostala u invalidskim kolicima.