Potrebno vam je:

320 g kukuruznog brašna

180 g glatkog brašna

200 g šećera u prahu

150 g margarina sobne temperature

1 kašičica praška za pecivo

2 žumanceta

1 bjelance

naribana korica jednog limuna

pola kašike brendija ili konjaka

Za nadjev

300 g mliječne karamele

Za ukrašavanje:

mljeveni kokos

šećer u prahu za posipanje

Priprema

Najprije zamijesiti sve suhe sastojke. Zatim umutite margarin i šećer dok ne dobijete kremastu gustoću smjese. U umućene margarin i šećer dodajte žumanca i bjelance, umutite i dodajte brendi, te suve sastojke i koricu limuna. Ostavite da odstoji nekoliko minuta. Razvaljajte tijesto na debljinu od četiri milimetra i izrežite krugove promjera šest ili sedam centimetara. Složite krugove na pleh koji ste prekrili papirom za pečenje, te ih ostavite da se ohlade u frižideru najmanje 30 minuta prije pečenja. Rernu zagrijte na 160 stepeni i kolačiće pecite do 15 minuta. Kada su ispčeni i prohlađeni, na jedan pečeni krug namažite mliječnu karamelu, toliko da kada stavite drugi na vrh i pritisnete između ostane gusti nadjev. Uvaljajte kolačiće u mljeveni kokos ili pospite šećerom u prahu.