Za ovaj recept potrebni su vam sljedeći sastojci:
Za biskvit:
3 kom jaja
12 kaš. secera
15 kaš. ulja
15 kaš. mlijeka
15 kaš. brasna
1 pzp
malo kakaa
3 kaš. mlijeka za drugi dio biskvita

Krema:
700 ml mlijeka
2 pudinga od vanilije i 6 kaš. secera
150 grama maslaca
1 staklenka kompota od visanja bez košpica

Ganache krema:
200 ml vrhnja za šlag
200 grama cokolade za kuhanje

Od bjelanjaka umutite šlag pa dodajte posebno umućene žumanjke, dodajte ulje, mlijeko, pa na kraju brašno sa praskom za pec. lagano umjesite . Podjelite na dva dijela smjesu pa jednu dodajte malo kakaa i tri kaš. mlijeka. Pa pravu kor pecite u podmazanom plehu na tem od 180 step oko 10 min pa na nju istresite icjeđene višnje pa onda drugi dio smjese za kore u tako zpecite jos dok ne porumeni. Kad je gotova prelite onda sok po njemu.
U međuvremenu skuhajte puding u mlijeku po upustvu, sa šećerom. Kad se ohladi umjesite maslac.
Kremu stavite na biskvit i prelite ganache kremom (vrhnje za kuhanje stavite da prokljuca pa skinite sa vatre umjesite čokoladu pa prelite kolac).