Jedna od najzanimljivijih je premijerka Ana Brnabić, ali ona je jedna od najmoćnijih političara u svom regionu, a već drugi mandat provodi kao predsjednica Vlade Republike Srbije, iako su mnogi bili skeptični prije njenog novog mandata jer su smatrali da je neiskusna. Ana se nikad nije voljela hvaliti sa svojim uspjesima, ali je sada odlučila da zasuče rukave i da pokaže koliko su žene zaista sposobne kada je u pitanju politika..

Kada je u pitanju njen izgled, izgleda da Brnabić zauzima glavno mjesto u svojoj porodici, jer izgleda da je ona ta koja ima čvrstu ruku, a pogotovo sada u ovo vrijeme kada je potrebno da neko ima čvrstu ruku, koja zna šta treba da radi kada je u pitanju država,a  da ne ulazi nepromišljeno u sukobe. Ono što trenutno sve zanima je njen privatni život. Poznato je da je ona pripadnica LGBT populacije, a to su joj mnogi u startu zamjerili, ali se ona gotovo pa nikako nije osvrtala na takve priče, pa je sve samo ignorisala, a svoj život je uvijek držala daleko od očiju javnosti.

Ono što smo najviše mogli vidjeti iz njenog privatnog života je pojavljivanje sa svojom partnericom Milicom Đurđić, a jedno od pojavljivanja nije prošlo baš najbolje. Mnogi su kazali da Milicin kimono i nije baš bio dobar, i da bijelcima nije dozvoljeno da nose takve stvari, a to se naziva kulturalnom aproprijacijom. Poznata svjetska manekenka, Stela Mekartni bila je također prozivana samo zato jer se na dijelovima njene kolekcije nalazio afrički print.