Mnoge svijetske zvijezde preživjele su neku vrstu nasilja, a sada je svoju sudbinu otkrila i glumica Šeron Stoun. Ona kaže da je u svojoj knjizi ispričala da je njenu sestru Keli i nju seksualno zlostavljao djed dok su bile djevojčice.

Glumica koja ima svjetsku slavu kaže da je u dogovoru sa sestrom odlučila da ovo podijeli sa svijetom iako se njihova majka protivila.

 

” Keli i ja smo pričale s majkom o tome, a ona mi je nakon razgovora napisala pismo u kojem je stajalo i to da su joj ove informacije zbunjujuće. Bila je užasnuta tim otkrićem. Nakon razgovora s mojom sestrom počela je da prihvata da se to zaista dogodilo ” – rekla je Šeron pa otkrila i da je pisala memoare:

 

” Moja majka o svemu je pristala otvoreno da priča sa mnom kada sam joj pročitala djelove svojih memoara. Bila je kod mene nekoliko dana u vrijeme kada sam se oporavljala od gripa. Legla je do mene u krevet, dok sam ja završavala knjigu. Nakon otvorenog razgovora koji je trajao sat i po, prekrojila sam neke dijelove knjige koju sam potom posvetila majci “– govori glumica, čija bi knjiga trebalo da izađe u prodaju ubrzo.

” Kako starimo, strašno je osjećati pritisak onih koji nam govore kako je naša vrijednost s godinama umanjena. To jednostavno nije tako. Mislim da bi trebalo da se naša vrijednost s godinama i iskustvom u društvu povećava “ smatra glumica.