U ovom postu vam donosimo tužnu vijest , a radi se o voditeljici BBCa Debori Džejms koja je rastužila cijelu javnost jer je odustala od liječenje teške bolesti za koga smatraju da nema lijeka i ona je ostavila oproštajno pismo koje kida dušu. Također, ona je dodala da je oboljela od neizliječivog ra ka crijeva za koji je saznala 2016 godine, i od tada je čekala svoj kraj jer su joj rekli da će živjeti još pet godina.

 

“Ovo je poruka koju nikada nisam želela da napišem. Probali smo sve, ali moje tijelo jednostavno ne želi da učestvuje u tome. Moje aktivno liječenje je gotovo i sada sam prebačena na kućno liječenje, a moja nevjerovatna porodica je oko mene i moj fokus je da se pobrinem da me ništa ne boli i da provedem što više vremena sa njima”, napisala je ona na društvenoj mreži. Ovaj post je lajkovala skoro pa 200.000 ljudi, a napisan je i ogroman broj poruka kao podrška ovoj jako hrabroj ženi.

 

“Niko ne zna koliko mi je vremena ostalo, ali nisam u stanju da hodam, spavam većinu dana, a većina stvari koje sam uzimala zdravo za gotovo su mi sada kao san. Znam da smo uradili sve što smo mogli…”, pisalo je.